programi

piloxing® barre

Također jedan od PILOXING® programa koji nudimo u našem studiu.Potpuno novi pristup baletnoj prečki, NE ovo nije baletni program ovo je balet i boks zajedno. Također složen
program po blokovima različitog intenziteta, uz odličan ritam i pilates elemente jačamo muskulaturu cijelog tijela s naglaskom na kritične ženske točke stražnjica,bedra, poboljšavamo stabilnost i fleksibilnost, naglasak na ženstvenosti i elegantnim pokretima kroz baletne elemente te sve zajedno za malo povećanja intenziteta povezuju elementi boksa uz koje je potrošnja zagarantirana. Program za sve ljubiteljice nečeg elegantnog i ženstvenog a opet žestokog.

BASIC MOVES

Kao što svi već znaju, ovo je najpoznatija i najtraženija metoda vježbanja i dan danas, iako imamo jako puno vrsta progama danas se klijentice najradije okreću BASIC  PROGRAMU. Radi se o programu za povećanje fleksibilnosti, mobilnosti, snage, stabilnosti kroz fluidne, spore, kontrolirane pokrete UZ KORIŠTENJE RAZNIH REKVIZITA. Svaka vježba se izvodi s maksimalnom kontrolom, pazeći na izvedbu i disanje. Disanje je također bitna stavka i na nju obraćamo pozornost prilikom svake izvedbe, svakog pokreta bio on zahtijevan ili ne. BASIC tehnika/metoda je poželjna za prakticiranje U slučaju bilo kakvog oblika napetosti, boli u leđima, zglobovima i svakako će vam pomoći i ublažiti bilo kakve tegobe. Također pomaže pri prevenciji nastanka daljnjih ozljeda mišićno-koštanog sustava. SNAGA; KONTROLA; MOBILNOST sve u jednom NAŠEM BASIC MOVES programu.

AFTER JOB BASIC

Za sve one koji traže opuštanje nakon napornog radnog dana. Program u kojem ćete se opustiti, istegnuti te ojačati svaki dio tijela. U ubrzanoj svakodnevici ovakav tip programa je idealan za reset. Trudit ćemo se uklopiti sve elemente potrebne kako bi se nakon posla osječali puni energije te završili radni dan opušteni a opet razbuđeni i aktivni.

POWER MOVES

Kombinacija kardia i vježbica snage sa i bez rekvizita. Svaki trening je novi izazov. Program je prilagođen svakom pojedincu. U ovom programu naučiti ćete pravilno izvoditi vježbice snage, naučiti pravilno koristiti rekvizite, ojačati cijelo tijelo, poboljšati svoje kardio sposobnosti. Naučiti da mozak i tijelo zajedno funkcioniraju te da kod nas nema što jače to bolje nego što pametnije to bolje.

BOKS&LIFT

Naša kombinacija tae-boa i vježbi snage s teretom. Sastoji se od blokova te je tako lakše pratiti sat i uhvatiti pravilnu izvedbu. Izmijenjuju se blokovi boksa te blokovi osnovnih, višezglobnih vježbica snage sa opterečenjem.

Step and fun

Nekadašnja inačica step aerobica, plesni pokreti, koreografija i vježbe snage se isprepliću u ovom programu.
Program je srednjeg intenziteta. Step klupica nam koristi za slaganje koreografije i za vježbice snage koje se izvode pomoću nje.
Također samim penjanjem i silaženjem s klupice povećava se intenzitet treninga, pokoji plank i čučanj da začinimo sat ne mogu izostati.

POSTNATAL REHABILITACIJA/TRENING ZA TRUDNICE

U moru svih današnjih trenera, fitness influencera, zgodnih mladih photošopiranih djevojaka i mladića jedna mlada mama(rodilja) lako se može izgubiti i zaboraviti na sve benefite i vrijednosti kvalitetnog treninga/oporavka/rehabilitacije nakon poroda!
Nema odmah, nema sad i nema prečice!
Naše tijelo je savršen stroj samo ga trebamo znati koristiti!!!
VAŽNOST REHABILITACIJE/TRENINGA NAKON SAME TRUDNOĆE I PORODA JE VELIKA, TIJELO JE PROŠLO KROZ VELIKE PROMJENE TE GA JE POTREBNO VRATITI U FUNKCIJU.
SAMO CILJANIM PROGRAMOM REHABILITACIJE TO ĆEMO I POSTIĆI.
Danas je očito najbitnije imat veliku guzu, ravan trbuh a nitko ne spominje važnost samog funkcioniranja našeg cijelokupnog skeleta!
Ako svome tijelu ne dozvolimo da se oporavi, ono neće dati rezultate kakve želite te ćete se uvijek vrtiti u krug što se tiče bolova, trudničkog trbuščića, nevoljkog mokrenja i još raznoraznih tegoba koje se javljaju uslijed promjena u trudnoći i nakon samog poroda!
Nismo svi jednaki, nemamo svi iste probleme/slabosti te ne možemo isto niti trenirati!
Kao što sam napomenula nismo svi jednaki niti svi jednako dišemo, krivi obrasci disanja se mogu ispraviti samo pravilnim metodama prilagođenim svakom pojedincu.
Diši, opusti se i naući brinuti o svome tijelu!
 
A ako si trudnica i želiš sigurno vježbati kako bi period trudnoće prošao što bezbolnije javi nam se i pridruži se našim mini grupicama u kojima ćemo pripremiti se za porod, ojačati cijelo tijelo uz kontrolirane pokrete, naučiti disati i aktivirati trup kako bi lokomotorni sustav što manje patio kroz sve promjene koje će se dogoditi u 9 mj trudnoće.
POZIVAMO VAS I DA SE PRIDRUŽITE NAŠOJ FACEBOOK GRUPI ZA POMOĆ ŽENAMA U POSTNATAL PERIODU ŽIVOTA: